Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műköröm Tip-ek

Crystal Nails hagyományos és extrém műköröm TIP-formák (Stiletto, Hybrid, Versenytip, Edge) csúcsminőségben. Rendkívül rugalmas műanyagból, pontos megmunkálással, jó áron.

Optimális tip
A klasszikus átlátszó tip-es műköröm akkor lesz igazán szép, ha a felragasztott tip-et az átmenettől kiindulva papírvékonyságig reszeljük. Ezt persze csak a legjobb minőségű, nagyon rugalmas műanyagból készült tip-eknél tehetjük meg anélkül, hogy a tip később elrepedne. Még mindig divatos a hagyományos, párhuzamos oldalvonalú, natúr színű, a körömhossz felét lefedő TIP. Azonban egyre keresettebbé válnak a valamilyen specialitással rendelkező új fejlesztések. Pár éve kezdtek hódítani a nagyobb szabadságot adó, kontaktus sáv nélküli, vékony francia tip-ek, azoknak is inkább a drámai mosolyvonalú és extrém fehér színű változatai (Crystal Deep Smile tip). Nemrégiben jelent meg egy unikális, új versenyzői tip (Crystal Competitor tip), ami a versenyeken szokásos erőteljes hajlítást már előre magában hordozza. Nem kis feladat volt a fejlesztés során megoldani azt, hogy a tip a felragasztás helyén fel tudja venni a saját köröm viszonylag lapos ívét, a szabadszél viszont már szinte félkörívben futhasson tovább.


A tip-fejlesztések mindig követik az újabb és újabb, először sablonnal megalkotott körömformákat; kb. fél éve jelentek meg a Stiletto tip-ek; heteken belül kapható lesz a hybrid forma (stiletto és edge keveréke); és már forgalomba kerültek a Denisenkó féle Edge körmök tipjeinek prototípusai is. Azért fontos ezeknek az új körömformáknak a tip-ekben való megjelenése is, mert ezek sablonnal történő gyors elkészítéséhez nagy rutin kell, a tip-ekkel viszont a kisebb gyakorlattal rendelkezők is meg tudják csinálni (persze a tip-eknek vannak bizonyos ismert korlátai, pl. a körömhosszakkal nehezebb játszani a hegyes formák esetén.)

Rendezés:

Az oldal tetejére