Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SENS by Crystal Nails

the SENSe of Nail Art A KÖRÖMMŰVÉSZET ÉRZÉKE

A SENS márka egy hiánypótló új körmös termékcsalád védjegye, amit mindenkinek ki kell próbálnia, aki a főként Nail Art anyagok és eszközök merőben új, különleges világában ki szeretné teljesíteni kreativitását és önkifejezését.

A SENS brand biztosítja ugyanazt a páratlan minőséget és megbízhatóságot, amit az „anyamárkától”, a Crystal Nails-től már megszokhattunk, ugyanakkor új kapukat nyit meg az alapanyagok felhasználhatósági köreiben. A különlegességek között található pl. egy új, megerősítő tecnikához fejlesztett alapozó- / ‘folyékony építő’ zselé; bemutatkoznak sűrű, könnyedén „gyurmázható” színes 3D díszítő zselék és hozzájuk passzoló ecsetek; megjelennek színes -géllakkos díszítésre is hangolt- intenzív színű CrystaLac-ok (Sens ‘3G Polish’ géllakkok); debütál egy különlegesen kezes, homogénizált akrilzselé építéshez; és érkezik több más hasonlóan egyedi anyag és eszköz is.

A különlegességekhez tartozik az is, hogy a SENS speciális anyagainak fejlesztésében - a Crystal Nails jól bevált szakértői csapata mellett - a SENS márka nagyköveteként Újvári Barbara nemzetközi Nail Art oktató is részt vesz. Barbarát és lélegzetelállító munkáit világszerte rengetegen ismerik; kivételes oktatói tevékenységével pedig már Amerika, Ázsia és Európa körmös szakembereinek százait segítette a fejlődésben.

Rendezés:
Az oldal tetejére