Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Új anyagtípus: Tip-ragasztózselé

Gyártó: Crystal Nails
Várható szállítás: 2022. december 07.
Nem értékelt

Gel Tip Glue 5ml

2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A rugalmas, új generációs zselé tipekhez (gel tipekhez) fejlesztett extra sűrű ragasztózselé. Erős tapadással rendelkezik, mely által a tipeket játszi könnyedséggel tudjuk pozícionálni és köttetni, hiszen nem mozdul, nem csúszik el. Levegőmentesen rögzíthetőek vele a tipek az előkészített körmökre. Alkalmazásakor alapozáshoz base gel-t javaslunk.

Kötési ideje UV-ban 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.

Gel Tip technika:

  • Base gel-ként Compact Base Gel-t, vagy Elasty Hardener Gel-t használj, aminek kevés a ragacsos rétege, mert így a sűrű ragasztózselé nem fog „megcsúszni” rajta (pl. SmartGummy-t éppen ezért ne használj ehhez a technikához)
  • A narancsfapálcával tégelyből kivett anyagot (Gel Tip Glue) Phantom ecsettel terítjük el a tip belső részén a körömlemez méretének terjedelmében (ez segíti, hogy elöl se „buggyanjon ki” a ragasztó, illetve a hátsó bőrredőnél se alakuljon ki egy magas perem)
  • Pont akkora méretű tip-et kell választani, amekkora a köröm, sarokponttól sarokpontig (tehát nem úgy, mint a reverse tip technikánál, hogy eggyel nagyobb méretet)
  • ha túl vastag a tip, mert annyira íves a vendég körme, akkor belülről egy kuglifejjel kell megcsiszolni a tipet, úgy lehet elvékonyítani az oldalvonalat (ez nagyon speciális eset)
  • a hátsó bőrredőtől kb 2-3 mm-re előrébb kell elkezdeni illeszteni a tipet, majd rányomni, magunk felé billentve, kiszorítva a levegőt
  • Lámpázás: 20 mp alatt „megfogja”, de az 1-2 percet UVLED-ben ki kell várni, itt „olvad össze” tulajdonképpen a zselé alapú tip a ragasztózselével. A teljes kötés után a hátsó bőrredőnél megreszeljük, és egyből lehet rátenni a színt
  • bizonyos technikáknál (pl épített francia), vagy bizonyos formájú körmöknél (pl legyezőben kiszélesedő típus) nem fog működni ez a technika, de ez elenyésző arányban fordul elő
  • Következő alkalommal be lehet tölteni ugyanúgy, mint egy bármilyen épített körmöt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére