Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.330 Ft (1.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Viva Magenta
Gyártó: Crystal Nails
Várható szállítás: 2024. június 24.
Szerezhető hűségpontok: 24
Nem értékelt

3 STEP CrystaLac - Az év színe 2023 (4ml)

2.330 Ft (1.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A 2023-as év trendszíne 3S CrystaLac-ban!

Ez a szín új módot ad arra, hogy kifejezzük önmagunkat, erőnket és érzelmeinket. Lüktető szín, amelynek túláradó ereje optimizmust és örömöt sugároz. Ez a határtalan árnyalat, ami mindenkit felráz és mindenkinek jól áll.

A Viva Magenta színt hibrid színként emlegeti a Pantone intézet. átnyúlik a meleg és a hideg árnyalat közötti határvonalon. Szürkével, nude árnyalatokkal és a pasztellkékkel szuper párt alkot, ezek az árnyalatok tökéletesen kiegészítik egymást a Viva Magentával. Trendkövetőknek kötelező párosítás az idén! Ha valaki merészebb, vagy kedveli a „colorblock” stílust, akkor bátran kombinálja élénk pinkkel, és a rózsaszín többi árnyalatával is!

A különböző monitorbeállítások miatt a képen látott és a valós szín eltérhet egymástól!

Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc (a lámpa erősségétől függően)

Természetes körmökre használjuk.

Az anyag alapozó zseléje az Elasty Hardener Gel, a Compact Base Gel, a Compact Base Gel Plus, a Base Gel, vagy a Builder Base Gel.

Fedőzseléje a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gel Universal New Formula, Cool Top Gel Original, Cool Top 4 Dark, Mattever Matt Top Gel vagy ( Easy Off Hardener Gel alap esetén) az Easy Off Top Gel.


A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).

CN Tipp: Vékony köröm esetén Elasty Hardener Gel-lel, Compact Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.

A CrystaLac anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémes állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül. Ragacsosra köt, tehát fedni / fixálni kell.

PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is:  vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére