Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Japán manikűr - P. Shine - Profi készlet

Gyártó: Crystal Nails
Várható szállítás: 2024. június 26.
Szerezhető hűségpontok: 136
Nem értékelt

P.Shine Japán Manikűr profi készlet

13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Japán Manikűr - P. Shine - Profi készlet

 

Cégünk vezette be 2003-ban hazánkban a Japán Manikűrt, mely a japán arisztokrácia korábban titkos eljárása. Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A kezeléstől erősödik a köröm, élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). Pedikűrnél is rendkívüli hatás érhető el vele.

 

P.Shine professzionális készlet tartalma:

 • P.Shine japán manikűr krém
 • P.Shine japán manikűr por
 • 3 db körömreszelő
 • 2 db szarvasbőr polírozó
 • polírozó kendő
 • adagoló kanál

 

A használat módja:

A PROFI KéSZLETTEL végrehajtott teljes kezelést havi két-három alkalommal javasoljuk. (A készlet kb. 200 teljes ápolásra elegendő). A félszáraz krém (zöld tégely) a hatóanyag körömbe jutását, a por (rózsaszín tégely) pedig a hatóanyag körömbe zárását, a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.

Javasolható a kezelések között heti két-három alkalommal a krémmel történő ápolás megismétlése. Erre a célra áll rendelkezésre a KéSZLET OTTHONI áPOLáSHOZ kis csomag.

 

 

A teljes PROFI ápolás a következő lépésekből áll:

 1. Első kezelésnél a rózsaszín-zöld kétoldalas reszelő rózsaszín felével bolyhozzuk fel a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe. A zöld reszelőoldal az esetleges körömformázáshoz való. (Vékony köröm esetén a bolyhozás mellőzését javasoljuk.) Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni.
 2. A fehér színű adagoló kanál segítségével a félszáraz krémből (zöld tégely) egy csipetnyi mennyiséget oszlassunk el a körmön (finoman rányomkodva) vagy a zöld színű tömbpolírozón, majd polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd. A polírozót két végénél fogjuk és mindig egy irányba (ne oda-vissza) mozgassuk és lehetőleg teljes hosszában húzzuk végig a körmön. (A krém esetleges megszáradása esetén sem csökken annak hatásossága.)
 3. A port (rózsaszín tégely) kis mennyiségben a körmön eloszlatva a krémnél leírtakhoz hasonló módon polírozzuk be a rózsaszín tömbpolírozóval.
 4. Végül a csomagban lévő törlőkendővel tisztítsuk le a körmöket (illetve a kétoldalas reszelőt).
 5. Bőroldással és olajozással a kezelés kiegészíthető.

A Szabadalmi Hivatal által levédetett termék. VIGYáZAT! Különböző csomagolásokban utánozzák. Az utánzatok hatékonysága megkérdőjelezhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére